Poroka bend, Bend za poroko, najem glasbene skupine za poroko, najem glasbene skupine, glasba za poroko, poročni band, ansambel za poroko, vse za poroko, profesionalni pristop, pop rock band, poroka

Ansambel za poroko, glasba za poroko, poročni ansambel, najem glasbene skupine, najboljša glasba za zabave, koncert, nastop, pop rock band za poroke, najem pop rock glasbene skupine

dober bend poroka, dober bend za poroko, najboljši bend za poroko, glasbena skupina za poroko, poročna glasbena skupina, poročni

Dragi Saša, Tadej, Sašo, Simon, Jure in Rok!

Navdušenje se je umirilo, občutki so se zbrali in spomini so ostali. Želiva se vam iskreno iz srca zahvaliti, ker ste pomagali ustvariti najino pravljico in neverjetno dobro zabavo. Hvala za lepo spremljavo ob prihodu gostov, hvala za vodenje programa skozi celoten večer, hvala za neutrudno igranje brez pavze, hvala za smešne komentarje tekom večera, hvala za vztrajanje kljub nizkim temperaturam, hvala za darilo, ki bo ostalo večni spomin na ta nori večer, hvala za nepozabne trenutke ob prižigu iskric. Zahvaljujeva se za vsako pesem, ki ste se jo naučili posebej za naju, to še posebej iskreno ceniva.

Res ste bili super, občutek sva imela, da imava na poroki prisotno Severino, Siddharto in ostale, žal nama je za vsako pesem, ki sva jo zaradi drugih dejavnosti morala izpustiti.

Prepričana sva da se še vidimo na kakšni drugi poroki, kjer bova spet z vami prepevala iz prvih vrst!


Lep pozdrav
Anja & Boštjan

Poroka, band za poroko, bend za poroko, poročni band, poročni bend, najboljši bend za poroko, najboljši bend za poroko, ansambel za poroko, poročni ansambel, band za zabavo, band za zabave, bend za zabave, bend za zabavo

Želiva vašo ponudbo

EVA&DAMIR

Dragi Folkidoli,

 

Po nekaj dneh zbiranja vtisov, občutkov in čustev bi se vam rada najlepše zahvalila, da ste tako odlično odpeljali svoj del najinega dne ljubezni. 

Preproste vrhunski ste in zelo zadovoljna sva s celotno vašo storitvijo od prvega stika po mailu lani septembra do zadnje minute vašega nastopa. 

   Hvala tebi Tadej za prijaznost, odzivnost in potrpežljivost skozi celotni proces poročnih priprav. Tvoji profesionalni in iskreni nasveti so prišli zelo prav in se izkazali za prave. Umirjen in korekten odnos skupaj z veliko odzivnostjo pa so nama dali zaupanje v to, da bo vaša storitev 

na poroki dobra in, da sva lahko popolnoma mirna okoli tega..

   Glasbena spremljava na cerkvenem obredu je naju in svate globoko ganila. Niti v najboljših sanjah si nisva mogla predstavljati tako lepe izvedbe vseh pesmi. Ko je vaša pevka pela Hallelujah so šle kocine pokonci in se rosile oči. Noro lepo! Izvedba Vsepovsod ljubezen je bila tako ganljiva in super izpeljana z dvema vokaloma. Prav celotno petje v cerkvi je bilo odlično (svoje je dodala tudi akustika) in dobila sva res ogromno pohval s strani svatov (tudi od tistih najbolj zahtevnih rednih obiskovalcev cerkve). Tudi zaradi petja ni ostalo med cerkvenim obredom niti eno oko suho.

   Tudi glasbena spremljava civilnega obreda je bila res vrhunska in čudovita izvedena. Peli ste s srcem kar se je res čutilo in za to se vam zelo zahvaljujeva. Vaše izvedbe pesmi so za veliko presegle vse referenčne videe, ki sem jih poslala pred poroko. Tukaj bi rada izpostavila predvsem When love takes over, ki je bil res čudovito odpet, prečudovito. Vaša pevka ima res dober vokal.

   Super je bila tudi akustična spremljava pogostitve po obredu. Ravno tako sva si jo zamislila in tudi svatje so bili zelo zelo navdušeni. Celotna poročna zabava je bil res vrhunska in nimava niti ene pripombe, same pohvale. Vaša animacija je bila zabavna, profesionalna in z dobrim smislom za humor in občutkom za najine želje. in seveda hvala za super presenečenje (tudi s strani vseh svatinj haha). Gostje, vključno z nama, so se res zabavali na najini poroki, mize so bile prazne, ker so bili prav vsi na plesišču.

   Na poroki sva oba res uživala in nabrala za vse življenje spominov, ki jih bova skrila tja na srčno stran. Cel dan je vladala taka dobra energija in da bo ta dan tako ZELO lep si res nisva mogla predstavljati. Užival je tudi prav vsak svat in skupaj smo res ustvarili taprav dan ljubezni. Za konec še enkrat iskrena hvala od naju obeh za korektno storitev skozi celotni dan. Hvala, da ste v najin dan vložili toliko truda in srca. Upam, da ste se imeli v soboto tudi vi lepo in da ste tudi vi čutili kako dobra je bila energija. 

   Veliko uspeha tudi v prihodnost in ko se srečamo na kakšni drugi poroki vas prideva pocukat za rokav.
 

Vse lepo vam želiva, Eva & Damir 

 

—  Poroka Vila PODVIN 2017