Powered by FOLK IDOLI

Terme DOBRNA

Terme Dobrna smo sodobno in dinamično zdraviliško-turistično središče. Zdravilišče združuje tako naravne danosti kot sodobno medicinsko znanost, kar ga uvršča v sam vrh slovenskega turizma. Sloveča tradicija, ki sega v 15. stoletje, podnebje in čudovito naravno okolje, sprostitev, kvalitetna nega in oskrba, družabnost in razvedrilo – vse to so dejavniki, ki že od nekdaj privabljajo k nam goste iz vsega sveta. Za več informacij kliknite naš LOGO in obiščite naš portal.

 

Agencija SEVER

Organizacija in izvedba poročnih, poslovnih in ostaih dogodkov z lastno opremo - možnost najema banketnih in barskih miz, namiznih prtov, prevlek za stole, svečnikov, vaz, poskrbimo za cvetlične in balonske dekoracij ter ostale scenske elemene.
Naše delo je usmerjeno v Vaše zadovoljstvo. Za več informacij kliknite sliko in nas obiščite.

PVC Okna&Vrata

Podjetje Promont tim  d.o.o. je mlado hitrorastoče podjetje z jasno vizijo. Proizvajalec PVC, ALU OKEN, VRAT in stavbnega pohištva, predelnih sten steklenih in MAX fasad ter  ponudnik rešitev za posodobitve oziroma prenovo stanovanjskih in poslovnih  objektov.
Za več informacij kliknite sliko in obiščite naš portal.

   PROIZVODNJA, PRODAJA, MONTAŽA  
                VSE NA ENEM MESTU!                 

Avtohiša KRŽIŠNIK Zagorje ob Savi

Zadovoljna stranka je ključ do uspeha, zato se pri svojem delu trudimo izpolniti pričakovanja strank pri nakupu in servisiranju njihovih vozil. In zadovoljna stranka pripelje tudi novo stranko!

Naša sodobna oprema in specializirani strokovnjaki lahko ponudijo storitve iz naslednjih dejavnosti podjetja: prodaja novih vozil Mazda,Suzuki, KIA, pooblaščeni servis vozil Mazda in Suzuki, KIA, prodaja dodatne opreme in rezervnih delov za vse modele vozil znamke MAZDA, SUZUKI, KIA...  Za več informacij kliknite sliko in obiščite naš portal.​

Bar MALN Izlake

Bar MALN stoji v osrčju Izlak, vasi oddaljene 7km od Trojan proti Zagorju ob Savi.Kot pove samo ime bara le ta s svojo celostno podobo ohranja tradicijo mlinske obrti, ki je bila v tej vasi poleg ostalih panog razvita že zelo zgodaj. Danes sam objekt ni namenjen svoji primarni dejavnosti, je pa spretno izkoriščen za sproščena druženja veselih ljudi. Bar MALN navdušuje s prijaznostjo osebja in ponudbe. Več o nas s klikom na sliko. Vabljeni.